foto

John-Erling H. Fredriksen

  • nar. 9.4.1985 (33 let)
    Tromsø, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Apocalypse
2016 Dům
2012 Vardøger
Å vokte fjellet
2007 Tommy

TV seriály

2018 Domácí hřiště (TV seriál)
2017 Grenseland (TV seriál)
Millas fremtid (E06)
Bengts skjebne (E05)
Oves vitnemål (E04)
další epizody (6)

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Tommy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace