foto

John-Erling H. Fredriksen

  • nar. 9.4.1985 (34 let)
    Tromsø, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Flukten over grensen
2017 Apocalypse
2016 Dům
2012 Vardøger
Å vokte fjellet
2007 Tommy

TV seriály

2020 Okupace (TV seriál)
September, del 2 (S03E06)
2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Příměří (S02E07)
Bláznivá sezóna (S02E05)
Hrdá minulost, skvělá budoucnost (S02E01)
Okupace (TV seriál)
September, del 1 (S03E05)
Juni (S03E04)
Mai (S03E03)
další epizody (5)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
Velký útěk (S01E10)
Byl to moc dobrý rok (S01E09)
Penalty (S01E08)
další epizody (4)
2017 Grenseland (TV seriál)
Millas fremtid (E06)
Bengts skjebne (E05)
Oves vitnemål (E04)
další epizody (6)

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Tommy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky