foto

John Buchan

  • nar. 26.8.1875
    Perth, Perthshire, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 11.2.1940 (64 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 39 stupňů (TV film) - kniha
1978 The Thirty-Nine Steps - kniha
1977 The Three Hostages (TV film) - kniha
1959 The 39 Steps - kniha
1935 The 39 Steps - kniha
1927 Huntingtower - kniha

TV seriály

1978 Huntingtower (TV seriál) - kniha
1957 Huntingtower (TV seriál) - kniha
1952 Three Hostages, The (TV seriál) - kniha
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - kniha

Dokumentární

1928 Battles of Coronel and Falkland Islands, The - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky