foto

Larry Riley

  • nar. 20.6.1953
    Memphis, Tennessee, USA
  • zem. 6.6.1992 (38 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Polly: Comin' Home! (TV film)
1989 Polly (TV film)
Unconquered (TV film)
1988 Perfektní úder (TV film)
1987 Long Gone (TV film)
1986 Do vlastních řad (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)
1984 Koumáci
Příběh vojáka
1982 Muggable Mary, Street Cop (TV film)
Supervisors

TV seriály

1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
Welcome to Winfield / Quarantine (S01E17)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Cool Runnin' (S01E03)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky