foto

Trinidad Silva

  • nar. 30.1.1950
    Mission, Texas, USA
  • zem. 31.7.1988 (38 let)
    Whittier, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Jak se dělá televize
1988 Barvy
Můj život v Ibaře (TV film)
Noc předtím
Válka o fazolové pole
1986 Jocks
1984 Koumáci
1983 El Norte
Second Thoughts
1982 National Lampoon a kino
1979 Cvok
Walk Proud
1977 Ilegální přistěhovalec

TV seriály

1985 Stir Crazy (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Maximum Security (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Can World War III Be an Attitude? (S01E04)
Presidential Fever (S01E02)
Hill Street Station (S01E01)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky