foto

Kerry James

  • nar. 2.8.1986 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Perfect Bride (TV film)
2015 Sinsters
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
2012 The Music Teacher (TV film)
2011 Pako mých snů (TV film)
Útěk z minulosti (TV film)
2010 Vánoce na ranči Heartland (TV film)
Wolfsbergská bestie (TV film)
2008 Jinak jen smrt

TV seriály

2012 Tajemství kruhu (TV seriál)
Fire/Ice (E11)
2011 Endgame (TV seriál)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Země (S01E07)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace