foto

Aapo Vilhunen

  • nar. 18.12.1935 (83 let)
    Helylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Selkärangasta (studentský film)
2001 Emmauksen tiellä
2000 Autobus sebevrahů
1995 Tunneli (studentský film)
1992 Tornista näkyy kauas (TV film)
1991 Syysmuutto (TV film)
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1988 Ei jälkeäkään (TV film)
1987 Pieni yösoitto (TV film)
1986 Firman juhlat (TV film)
Maailman paras (TV film)
Skorpionin tanssi
Uuno Turhapuro muuttaa maalle
Valtuuskunta (TV film)
1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
Naimakauppoja (TV film)
1984 Selman juonet (TV film)
Äiti ja isä ovat ihan lähellä (TV film)
1983 Pöllönpesäpuut (TV film)
Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
Viikonloppuna vapaata (TV film)
1982 Kovaosaisten kuu (TV film)
Säätiö (TV film)
Teatterituokio: Elon tyrskyt (TV film)
Teatterituokio: Haukat lentävät korkealla (TV film)
Uuno Turhapuro menettää muistinsa
1981 Armahda meitä (TV film)
Kerran kesällä (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
Teatterituokio: Hanski Hortensia (TV film)
Teatterituokio: Rakas rouva (TV film)
Uuno Turhapuron aviokriisi
1980 Marraskuun kuvia (TV film)
Sisarukset (TV film)
Teatterituokio: Iltamien jälkeen (TV film)
Tup-akka-lakko
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
Svejk toisessa maailmansodassa (TV film)
Teatterituokio: Paperit kevääksi (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
Arkkienkeli Oulussa (TV film)
Kirjailija Helteen kevät (TV film)
Olga (TV film)
Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
Teatterituokio: Liekki (TV film)
Teatterituokio: Niin minä neitonen sinulle laulan (TV film)
1977 Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
Metsästys joulun alla (TV film)
Pulakapina
Teatterituokio: Jatketaan tätä päivää (TV film)
Volpone eli Kettu (TV film)
Zajícův rok
1976 Hänen olivat linnut (TV film)
Teatterituokio: Oi säästöpankin virkailija, oi rakastettuni (TV film)
1975 Jouluksi kotiin
Kuvien takana (TV film)
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
Papin rouva (TV film)
Simpauttaja (TV film)
Talvinen tarina (TV film)
Teatterituokio: Mörri (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
Salakari (TV film)
Tavallinen Impi (TV film)
Viu-hah hah-taja
1973 Amalia (TV film)
1972 Ubohá Marie
1965 Kumarrusmatka (TV film)
1950 Tukkijoella tapahtuu

TV seriály

2019 Pientä laittoa (TV seriál)
Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua (E04)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Mitä jäljelle jää (E09)
Väkevä kuin kuolema (E08)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Häirikkö (E09)
Rötösherramarssi (E03)
Ei aika mennyt koskaan palaa (E02)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
Uuno Turhapuro (TV seriál)
1993 Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)
Konstan pylkkerö (TV seriál)
Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
Ritari Yrjö (TV seriál)
1988 Rakkaat sisaret (TV seriál)
Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
Veijaritarinoita (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
Uskottu mies (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)
1982 Hamsterit (TV seriál)
Hämähäkki (TV seriál)
Klaustrofobia (TV seriál)
1981 Kevyesti kesäajassa (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1975 Passikuvia (TV seriál)

Host

TV pořady

1983 Päivän kakkaroita (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)
Viki Klimenko show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky