foto

Carlos Leon

  • nar. 10.7.1966 (51 let)
    Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Thinking with Richard
2013 Tio Papi
2010 Immigration Tango
Pack, The
2008 Tajemství ztracené archy (TV film)
The Echo
Ženské kouzlo
2007 The Cry
2004 Nesnáší mne
The Woodsman
2003 Anne B. Real
2002 Big Apple
Impérium
2001 'R Xmas
Blasphemy the Movie
1999 Tyrone
Vládce prokletých přání 2
Šerif
1998 Big Lebowski
Střelci na útěku
1973 El Santo a orlice
1970 El Santo a Blue Demon ve světě mrtvých

TV seriály

2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Válka gangů (S07E04)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Podvodnice (S04E16)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Slabina (S06E01)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Honička na Manhattanu (S02E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pachatel na útěku (S04E07)
2003 Oz (TV seriál)
Sonata da Oz (S06E03)
See No Evil, Hear No Evil, Smell No Evil (S06E02)
Dead Man Talking (S06E01)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nejlepší obrana (S02E04)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Wheel of Fortune (S05E05)
další epizody (5)
2001 Oz (TV seriál)
Even the Score (S04E15)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Baby Killer (S02E05)
Oz (TV seriál)
Obituaries (S04E02)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace