foto

Elizabeth Lawrence

  • nar. 3.5.1922
  • zem. 11.6.2000 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ride Home, The
Vyvolený
Život hvězdy
1996 Čarodějky ze Salemu
1991 Noci s nepřítelem
Řezníkova žena
1989 Nejsme žádní andělé
1981 Čtyři přátelé
1964 Lilith

TV seriály

2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Young Men and Fire... (S01E22)
1998 Oz (TV seriál)
Family Bizness (S02E05)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Asylum (S02E04)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1954 The Road of Life (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Frontiers of Faith (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 The 8th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace