foto

Dan Cohen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Sullivan a syn (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Emeril (TV seriál)
Kristin (TV seriál)
1999 Love & Money (TV seriál)
1997 Frasier (TV seriál)
Na nic se mě neptej (S04E22)
1996 Frasier (TV seriál)
Kritika bratří Craneů (S04E04)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Thea (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky