foto

Jeffrey Pierce

  • nar. 13.12.1971 (48 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Jeffrey Douglas Plitt se narodil 13. prosince 1971 v Denveru, Colorado, ale vyrůstal ve Virginském Arlingtonu. Momentálně žije s manželkou Kristin Pierce v Los Angeles a mají spolu dceru Betty Jane a jsou nadšenci do psů. Mají dva pitbuly Lucy a Bubs. Manželství s Kristin vysvětluje, proč používá právě příjmení Pierce.

Než odešel na západ kvůli své kariéře, tak cestoval dva roky po celých Spojených státech s obsazením společnosti American Shakespeare. První malé role ho čekala u filmu SIMONE. Poté se ukázal v několika epizodních rolích v seriálech jako ČARODĚJKY, PRIVATE PRACTICE, NA DOŽIVOTÍ nebo KNIGHT RIDER.

Angažuje se i u videoher, jeho jméno je spojeno například s Modern Warfare 3, Medal of Honor nebo Bourne Conspiracy. V roce 2012 se objevil v pilotním díle nového seriálu ALCATRAZ, kde hraje jednoho z vězňů Jacka Sylvana.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Becker's Farm
2013 Cizinec v nás
2011 Dvojitý agent
2010 Alphonso Bow
The Space Between
2008 Long Island Confidential (TV film)
2003 Cizinec
2002 Astronauts (TV film)
Random Shooting in L.A.
Simone
2000 Jackie (TV film)
1998 Mág Houdini (TV film)
1997 Ti jiní

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Lucky 13 (S01E13)
2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
Henry Deaver (S01E09)
The Queen (S01E07)
další epizody (4)
2017 Bosch (TV seriál)
Mořští králové (S03E10)
Přesná muška (S03E09)
Aye Papi (S03E08)
další epizody (7)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Watery Grave (S02E05)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Promise (S06E13)
Collateral (S06E12)
2014 Noční směna (TV seriál)
Divočina (S01E03)
Lidé zítřka (TV seriál)
Son of Man (E22)
Kill Switch (E21)
A Sort of Homecoming (E20)
další epizody (10)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Death's Door (E09)
Thanatos (E08)
Limbo (E07)
další epizody (5)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Garrett Stillman (E12)
Webb Porter (E11)
Johnny McKee (E07)
další epizody (6)
Nikita (TV seriál)
3.0 (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kriminálka nemá šťávu (S12E16)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ozvěna starých časů (S01E12)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Tvář módního týdne (S02E03)
V těle boubelky (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zrozen k útěku (S02E22)
Ábel nebo Kain (S02E21)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Father Figure (S01E03)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight Fever (E09)
Podstata strachu (TV seriál)
The Sacrifice (E01)
Private Practice (TV seriál)
Know When to Fold (S02E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Křižovatka (S03E18)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Legend of Dylan McCleen (E05)
Na doživotí (TV seriál)
Bezmoc (S01E06)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Modelové chování (S03E11)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Školní sraz po létech (S06E17)
2003 JAG (TV seriál)
Posse Comitatus (S09E08)
2002 For the People (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Debate Camp (S04E05)
2001 Big Apple (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Každých pět minut (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky