foto

Scott Thompson

  • nar. 12.6.1959 (58 let)
    North Bay, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Go-Getters
2017 Prostě dokonalá
2016 Bruno a Boots: Boj o bazén (TV film)
Vánoční přání (TV film)
2015 Degrassi: Don't Look Back (TV film)
2014 Patch Town
2008 Another Gay Movie 2: divoká jízda
2006 Another Gay Movie
2005 Ochránce
Připálený toast (TV film)
2004 3 muži a 3 nemluvňata
Ham & Cheese
Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
Stunt C*cks
2003 Nikdo se nic nedozví
2002 Červené kecky (TV film)
2001 Drsná škola
1999 Mickovy modré oči
1997 Hijacking Hollywood
1996 Droga štěstí
1994 Super 8½
1989 Milénium
1988 Žhavý obraz (TV film)
1985 Vedoucí místo
1980 Příběhy Cheeche a Chonga

TV seriály

2017 Americký táta (TV seriál)
The Long Bomb (S14E18)
2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Balloon (S02E10)
2015 Supermansion (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
...And the Beast from the Sea (S03E11)
...And the Woman Clothed with the Sun (S03E09)
další epizody (4)
2014 Dark Rising: Warrior of Worlds (TV seriál)
Spun Out (TV seriál)
The Stanley Dynamic (TV seriál)
Working the Engels (TV seriál)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
Ko No Mono (S02E11)
Naka-Choko (S02E10)
Shiizakana (S02E09)
další epizody (11)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Relevés (S01E12)
Rôti (S01E11)
další epizody (12)
2012 Fugget About It (TV seriál)
Rocket Monkeys (TV seriál)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Vočko v jednom ohni (S22E11)
2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Homer a Lisa ve při (S20E06)
2007 Carpoolers (TV seriál)
Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
2003 Lilo a Stitch (TV seriál)
Odd Job Jack (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Čtyřprocentní trojka (S14E17)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Robobrouk (TV seriál)
2001 Historky z města (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ten, kdo mě hlídá (S05E21)
1998 Jesse (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)

Dokumentární

2014 Hannibal Post Mortem (TV film)
2005 Comedy Gold (TV film)

TV pořady

2009 ACME Saturday Night (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Kids in the Hall: Tour of Duty
1999 Pulp Comics: Scott Thompson (TV film)
1996 Droga štěstí

TV seriály

2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

Dokumentární

2000 Uncle Saddam

TV pořady

2002 Just for Laughs (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace