foto

Vlastimil Zavřel

  • nar. 4.8.1954 (64 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

  • Mazaný Filip (2003)

    - Postavu bachaře si zahrál Vlastimil Zavřel a za svou roli nechtěl honorář. V závorce za jeho jménem je napsáno: "hrál zadarmo". (Terva)

  • Atrakce švédského zájezdu (1989)

    - Domek, v němž bydlí kominík Petr (Vlastimil Zavřel) a kostel, na jehož střeše byl spolu s kamarádem (Miroslav Táborský), byly natáčey ve městě Stod v okrese Plzeň-jih. V závěrečných titulcích je i poděkování tamnímu MNV. (Radovan79)

  • Simpsonovi (TV seriál) (1989)

    - Všeobecné informace – Homer Jay Simpson starší / El Homo / Sádlo

    Fráze: „Ty jeden mrňavej‼“

    V českém znění Vlastimil Bedrna do 12. série a Vlastimil Zavřel od 13. série. A v původním znění Dan Castellaneta.

    Telefon domů: 555-6519 v 15. dílu, nebo (939) 555-1123 ve 250. dílu
    E-mail: ChunkyLover53@aol.com

    Zaměstnání:
    Jaderná elektrárna, sektor 7G.
    69 Old Plumtree Blvd.
    Telefon do práce: 555-7334 v 15. dílu

    Jazykové znalosti: japonština, řeč vran
    IQ: velmi nízké – 55 v 9. epizodě 12. série s názvem „Homr“
    Schopnosti: hra na elektrickou kytaru a klavír, zpěv

    Ceny: Grammy za nejlepší pěvecké album r. 1985
    Domácí mazlíčci: hejno vran
    Vyhrané trofeje (později odebrané) na vysoké škole: Největší tloušťka, nejméně vlasů, největší zápach, nejmenší plat.

    Oblíbená četba: časopisy AutoFrky a Tele Tip 
    Oblíbené činnosti: Sezení na gauči, sledování TV, pití piva, bowling
    Oblíbené hračky: krabice
    Oblíbená jídla: čokoláda, malinový koblih s dvojtou polevou, steak, šunka, zmrzlina, Krustyho burger
    Závislosti: alkohol a vztek (Martin00x)

  • Dívka na koštěti (1971)

    - Zatiaľ čo dvojici filmových lotrov, Janovi Krausovi (Miky Rousek)  a Vlastimilovi Zavřelovi (Adámek), sa v súkromí aj pracovne darí, ich tretí parťák z filmu Michal Hejný (Bujnoch) skončil tragicky. "Vždy to bol rebel a problémový typ" prezradil českým médiám Zavřel, ktorý s ním chodil do prvého a druhého ročníka na konzervatóriu. Po ňom Hejný zložil úspešne skúšky na DAMU, lenže pre zlú dochádzku a neustále vyčíňania (raz strhol výťah) školu nedokončil. Nakoniec odišiel skúsiť šťastie do Hollywoodu, odkiaľ sa už nevrátil. Bol homosexuál, v Amerike dostal AIDS a zomrel. (WalterIK7)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Řachanda
2012 Bastardi 3
2011 Naši furianti (divadelní záznam)
Tajemství staré bambitky (TV film)
2010 Adéla ještě nevečeřela (divadelní záznam)
Osudové peníze (TV film)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
2007 Angelika (divadelní záznam)
Crash Road
Kdo hledá, najde (TV film)
Muž a stín (TV film)
Soudné sestry (divadelní záznam)
2006 Lojzička je číslo (TV film)
O Šípkové Růžence (TV film)
2005 Lhář (divadelní záznam)
Žil jsem s cizinkou (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)
Mazaný Filip
2002 Miláček (TV film)
Počkej, až zhasnu (TV film)
2001 Babí léto
Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem (TV film)
Vůně vanilky (TV film)
Z pekla štěstí 2
1999 Sjezd abiturientů (TV film)
Z pekla štěstí
1998 Atentát na ministra financí (TV film)
Ex offo (TV film)
Genij vlasti (TV film)
Milenec lady Chatterleyové (TV film)
Ostuda (TV film)
Stříbrný a Ryšavec (TV film)
Česká soda
1997 Báječná léta pod psa
Cesta do Paříže (TV film)
Hotelová vášeň (TV film)
Polobotky (TV film)
Vojtík a duchové (TV film)
Vánoční svátky (TV film)
1996 Není houba jako houba (TV film)
Poe a vražda krásné dívky (TV film)
1995 Kulihrášek a zakletá princezna (TV film)
Malostranské humoresky
Playgirls
Playgirls II
Poutníci (TV film)
1994 Divadelní román (TV film)
1993 Dick Whittington (TV film)
Il giovane Mussolini (TV film)
In flagranti (TV film)
Nahota na prodej
1992 Klíče na neděli (TV film)
Královský život otroka (TV film)
Kráva
Pravda a lež (TV film)
Váhy (TV film)
1991 Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
Tankový prapor
Tma (TV film)
Šťastlivec Sulla (TV film)
1990 Maestro (TV film)
Poslední motýl
Pražákům, těm je hej
1989 Atrakce švédského zájezdu
O kouzelné šišce (TV film)
Pan Tau
Rubín má barvu krve (TV film)
Vojtěch, řečený sirotek
Volná noha
Vrať se do hrobu!
1988 Bude řeč o penězích (TV film)
Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)
Naděje má hluboké dno (TV film)
Někdo schází u stolu (TV film)
Pražská 5
1987 Básník (TV film)
Figurky ze šmantů
Hauři
Narozeniny režiséra Z. K.
Pád rodu Votických (TV film)
Svědek (TV film)
Tři obři a vlak (TV film)
Zuřivý reportér
1986 Chemikál (studentský film)
1985 Já nejsem já
1984 Fešák Hubert
Příliš velká šance
Rumburak
1983 Dva kluci v palbě
Pasáček z doliny
Tři mušketýři (TV film)
1981 Kaňka do pohádky
Láska na druhý pohled
1980 Kluci z bronzu
Rytmus 1934
1979 Čas pracuje pro vraha
1978 Silnější než strach
Velikonoce Kamila Morávka (studentský film)
Čistá řeka
1977 Pasiáns
Příběh lásky a cti
1976 Boty plné vody
Pravé místo pro mne (TV film)
1975 Dva muži hlásí příchod
Plavení hříbat
Šachy (TV film)
1974 Klasické příznaky (TV film)
1973 Láska
1972 J. Strauss: Cikánský baron (divadelní záznam)
Ukradená bitva
1971 Dívka na koštěti
Pět mužů a jedno srdce

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Tajný kandidát (S14E01)
Padesát na padesát (S13E35)
2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zpátky do života (S13E03)
Siroteček (S13E01)
Jak žijí milionáři (S12E80)
další epizody (18)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Tonoucí se stébla chytá (S12E32)
Už jsme velký holky (S12E31)
Změna je život (S12E24)
další epizody (13)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sestra Katastrofa (S11E11)
Arsenál krásy (S11E10)
Mezi dvěma muži (S11E08)
další epizody (7)
2014 Bastardi (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
První bojovej šrám (S10E06)
2012 Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pomsta (S03E01)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyplouváme (E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Je to ten pravý? (S01E02)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zlatej chlap (S05E01)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Díky za všechno! (S04E12)
Nejste náhodou inkvizitor? (S04E11)
Musíte to přežít oba (S04E08)
další epizody (32)
2007 Trapasy (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Armando (S04E08)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Učitelky s praxí (S04E01)
2006 Náves (TV seriál)
Poslední láska (E10)
Komedianti (E08)
Hráč (E05)
další epizody (4)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Mistr (S03E05)
Zakázka (S03E02)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Jubileum (S03E02)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Všechno je jinak (E13)
Nehoda (E10)
Veselka (E09)
další epizody (5)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Léčba neklidem (S01E08)
Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Karlův most (E08)
Čachtická paní (E07)
Neslušný návrh (E05)
další epizody (4)
Oběti (TV seriál)
Svědek (E03)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
To jsem z toho jelen (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Život za písničku (E05)
Hospoda (TV seriál)
Záskok (S02E06)
1996 Hospoda (TV seriál)
Závěť (S01E01)
Ďábel v Praze (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Každej vraždí, jak umí (E02)
Když se slunci nedaří (TV seriál)
Honza (E01)
Nováci (TV seriál)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Sázka (E02)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Česká soda (TV seriál)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Pes (S03E03)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Stopa (S01E01)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Povolanci (E01)
Druhý dech (TV seriál)
Na koho to slovo padne (E12)
Boby a bobky (E11)
Konec konců v koncích (E06)
další epizody (5)
Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Majitel autoservisu (E10)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Včelař (E04)
1981 Poručík Petr (TV seriál)
Černý kufřík (E03)
1980 Arabela (TV seriál)

Dokumentární

2008 Příběhy slavných (TV seriál)
Bouše, Bendl, Cvach a další (S09E09)

TV pořady

2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2009 Ceny Thálie 2008 (TV pořad)
2003 Telebazar (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Prima jízda (TV pořad)
1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)

Hudební videoklipy

1998 Tři sestry - ´63 (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace