foto

Scott Plank

  • nar. 11.11.1958
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 24.10.2002 (43 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Guns Before Butter
2003 Díry
2001 Bludný Holanďan
1999 Three Secrets (TV film)
1997 Moonbase
1996 American Strays
Marshallův zákon (TV film)
Studentka na telefon (TV film)
1995 Bez důkazů
1994 Saints and Sinners
1993 Dying to Remember (TV film)
Without Warning: Terror in the Towers (TV film)
1992 Mr. Baseball
1991 Pastime
1990 Panama Sugar
1989 Přepadení v L.A. (TV film)
Wired
1988 Desert Rats (TV film)
Rokenrolová parta
1985 Chorus Line
1984 Princess and the Call Girl, The

TV seriály

2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zkouška tvrdosti (S02E18)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Naslepo (S01E19)
Pohotovost (TV seriál)
Weaverová to zařídí (S06E01)
1998 Air America (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Sons and Daughters (TV seriál)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Red Tape (S03E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky