foto

Jani Toivola

  • nar. 27.11.1977 (43 let)
    Vaasa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2017 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
2013 Lví srdce
2010 Päivät kuin unta (TV film)
2006 Siilijuttu

TV seriály

2021 Kullannuput (TV seriál)
Luonnonkaunis (E01)
2019 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (TV seriál)
Rosvoliitto iskee jälleen (E06)
Uusi suunnitelma (E05)
Huolestuneet naapurit (E04)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Pikakävelyä (E01)
Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Donna Paukku (TV seriál)
Osasto 5 (TV seriál)
Julkinen potilas (E08)
Teemaviikko (E07)
2005 Osasto 5 (TV seriál)
Intensiivihoitoa (E05)
Bonusvimma (E02)
Pilottihanke (E01)
2004 Käenpesä (TV seriál)

Dokumentární

2012 Lauran matkakuvia: Tukholma (TV seriál)
2010 Afro-Suomen historia (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Villa Hintikka (TV pořad)
2018 Et sä tiedä kuka mä oon? (TV pořad)
2017 Peter Nyman (TV pořad)
2016 Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2015 David Hasselhoff Show (TV pořad)
Marja Hintikka Live (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
2013 Nenäpäivä-show 2013 (TV pořad)
Onni Extreme (TV pořad)
Pakko tanssia (TV pořad)
Sarasvuo (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Korkojen kera (TV pořad)
MasterChef Suomi (TV pořad)
Vaalit 2011 (TV pořad)
2010 Kultainen TV (TV pořad)
Make Up (TV pořad)
2009 Lauantaiviihde (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2006 Ähläm sähläm (TV pořad)
2005 Big Brother Extra (TV pořad)
Big Brother Suomi (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky