foto

Paul DeAngelo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Damaged (TV film)
2012 Destination Fame
2011 Závěť
2010 Let smrti (TV film)
2009 Dire Wolf
2008 Passed the Door of Darkness
Return to Sleepaway Camp
2007 Life Line (TV film)
2006 Cry of the Winged Serpent (TV film)
No Place Like Home
2005 Child of Mine (TV film)
Divoká řeka
Homecoming
Murder on the Yellow Brick Road
Reality Trap, The
The Salon
2004 Fresh Cut Grass
2002 Drama v pensylvánském dole (TV film)
Streetsweeper, The
2001 Perfect Fit
2000 Flooding
1999 Clean and Narrow
1998 Magic Jersey (TV film)
My Brother Jack
1997 Time to Revenge, A
Vězení nebo tanec?
1996 Kolik váží duše (TV film)
Kolonie (TV film)
Livers Ain't Cheap
1994 Power Play
1992 Charlie's Ear
1991 Soldier's Fortune
1990 Bouře
Polda na zabití
Vzpomínky na vraždu (TV film)
1988 Red Spider, The (TV film)
1987 Soukromé vyšetřování
1985 First Steps (TV film)
1984 Silent Madness
1983 Lost
Sleepaway Camp
1981 Waitress!

TV seriály

2009 Aaron Stone (TV seriál)
The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2007 American Body Shop (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
2001 Tracker (TV seriál)
2000 What About Joan (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 His & Hers (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Jesse Hawkes (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
1986 Throb (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Reggie (TV seriál)
1982 Gloria (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Stone (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Dokumentární

2004 Expedice se špatným koncem (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Destination Fame

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Destination Fame

Host

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace