foto

Lidia Porto

  • nar. 7.2.1963 (57 let)
    Barranquilla, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein (TV film)
2018 Gringa
Morir de Amor
2017 Pray for Rain
2015 Doris
Matroš
Ztracená dívka
2014 Los Lost Ones
Šéfové na zabití 2
2013 Divorce Texas Style
Když andělé zpívají
Scary Movie 5
2009 Extrakt
2006 Absurdistán
2005 Obhájce smrti (TV film)
1996 The Secret She Carried (TV film)
1995 Deadly Family Secrets (TV film)
She Fought Alone (TV film)

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál)
Curveball (E03)
Policajtky z L.A. (TV seriál)
Thief (S01E11)
Con Air (S01E03)
No Activity (TV seriál)
Oops Sorry (S03E08)
Superstore (TV seriál)
Negotiations (S05E10)
2018 Reverie (TV seriál)
Despedida (E08)
Chyťte ho! (TV seriál)
Pest Control (S02E02)
Lucifer (TV seriál)
The Angel of San Bernardino (S03E20)
Tohle jsme my (TV seriál)
Až přijde ten den (S02E13)
Arrested Development (TV seriál)
Everyone Gets Atrophy (S05E03)
Self-Deportation (S05E02)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Blue Pages (S01E10)
Turnaround (S01E09)
Shot on Location (S01E08)
další epizody (10)
Americká manželka (TV seriál)
The Snowstorm (S01E11)
The Playdate (S01E10)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Kids (S04E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Něco za něco (S05E16)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Pickle Gambit (S09E02)
Will a Grace (TV seriál)
Rosario's Quinceanera (S09E06)
2016 Americká manželka (TV seriál)
The Snub (S01E05)
Bude líp (TV seriál)
Duke's Chorus (S01E07)
Dead of Summer (TV seriál)
The Dharma Bums (E06)
Mix Tape (E03)
Lady Dynamite (TV seriál)
Josue (S01E07)
Roadies (TV seriál)
Friends and Family (E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Imigranti (S02E13)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty-One (S02E19)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zákon rodiny (S05E09)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Temný případ (TV seriál)
Západní kniha mrtvých (S02E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vnitřní záležitosti (S03E17)
2014 Chop Shop (TV seriál)
Legit (TV seriál)
Checkmate (S02E05)
Shameless (TV seriál)
The Legend of Bonnie and Carl (S04E09)
Hope Springs Paternal (S04E08)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
2012 G.C.B. (TV seriál)
2011 Světla páteční noci (TV seriál)
Don't Go (S05E10)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Umění dohody (S03E13)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky