foto

Ruth Barrett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 City of Tiny Lights
2014 Janet and Bernard
2013 Legacy (TV film)
2012 28 tisíc
2010 Schizofredric
Toast (TV film)
2009 Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
Harry Brown
2008 Hancock & Joan (TV film)
2007 Clapham Junction (TV film)
The Grey Man (TV film)
To Be First (TV film)
Very British Sex Scandal, A (TV film)
2006 What We Did on Our Holiday (TV film)

TV seriály

2018 Bodyguard (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2017 Fearless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
Cena svědomí (S02E08)
Král za vodou (S02E07)
další epizody (7)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Love, Nina (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Motor změn (S01E07)
Královnin manžel (S01E06)
další epizody (7)
2015 Critical (TV seriál)
2014 Remember Me (TV seriál)
2013 Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2010 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Muž, který se usmíval (S02E02)
2009 Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
Úlovek (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2007 True Dare Kiss (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vypuknutí 1939 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace