foto

Mirek Veselý

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval Filmovou školu Zlín. V letech 1995–1998 byl kameramanem TV Prima. Od roku 1998 je na volné noze. Spolupracoval nebo stále spolupracuje s ČT, TV Prima, O2 TV, TV Barrandov, TV3, TV5, ZDF, Reuters. Jako hlavní kameraman se podílel na mnoha projektech jako např. Vypadáš skvěle (ČT), Ze života zvířat (ČT), Uvolněte se, prosím (ČT), Taxi, prosím (ČT), Nikdo není dokonalý (Prima), Talk Show Jana Saudka (Barrandov), Politická střelnice (Barrandov), Knortime (Barrandov).

Natáčí hudební klipy, reklamy, dokumenty. V roce 2008 založil internetovou televizi Muvi.cz. Producentsky se podílel na výrobě sitcomu Na střední, filmového týdeníku „Odvážné palce“, projektu Legendy staré Prahy. Jako výkonný producent zajišťoval výrobu animovaných legend pro EXPO 2015. Je autorem námětů a spoluautorem scénářů připravovaných celovečerních filmů Promlčeno a Sebastian.

Mirek "hulu1" Veselý

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Happy End (amatérský film)
2010 One Knor Show

Dokumentární

1999 As-salám alajkum mezi súdánskými muslimy

TV pořady

2017 Slavia - spolu jsme silnější (TV pořad)
TIKI-TAKA (TV pořad)
2013 SLAVIA - hvězda na správném místě (TV pořad)
2009 Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2002 Taxi, prosím ! (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Legendy staré Prahy (TV seriál)
2011 Na střední (TV seriál)

TV pořady

2009 Odvážné palce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace