foto

Denis Moschitto

  • nar. 22.6.1977 (40 let)
    Kolín, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amélie a horský zázrak
Divoká myš
Odnikud
2016 München Mord – Kein Mensch, kein Problem (TV film)
Volt
2015 Uns geht es gut
2014 Coming In
Tatort - Türkischer Honig (TV film)
2013 Uzavřený kruh
Zweisitzrakete
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
2011 Almanya - vítejte v Německu
Brand - Eine Totengeschichte
Gegengerade - 20359 St. Pauli
Rubbeldiekatz
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2010 Dem Besten aller Väter (studentský film)
2009 Kuře s ušima
Německo '09
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
Unter Wasser (studentský film)
2008 Chiko
Jeden a půl rytíře
Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2007 Meine böse Freundin (TV film)
2006 Schwesterherz
2004 Kebab Connection
Starkes Team - Der Verdacht, Ein (TV film)
Süperseks
2003 Die Klasse von '99 - "Schule" war gestern, Leben ist jetzt!
Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
Northern Star
Tatort - Romeo und Julia (TV film)
Ztrácej svoje mládí
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV film)
Freitagnacht
Lassie
2001 Místo činu: Kolín - Bestie (TV film)
Nichts bereuen (studentský film)
Vorspiel mit Nachspiel (TV film)
2000 Einsatz in Hamburg - Tod am Meer (TV film)
Schule
1999 Smrtící chřipka (TV film)
Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
Tatort - Drei Affen (TV film)

TV seriály

2018 Bella Germania (TV seriál)
2016 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
2015 Im Knast (TV seriál)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2012 Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S02E13)
19:00 Uhr (S02E12)
18:00 Uhr (S02E11)
další epizody (6)
2011 Sami proti času (TV seriál)
14:00 Uhr (S02E07)
13:00 Uhr (S02E06)
12:00 Uhr (S02E05)
další epizody (6)
2010 Sami proti času (TV seriál)
13:00 Uhr (S01E06)
12:00 Uhr (S01E05)
11:00 Uhr (S01E04)
další epizody (4)
2007 Lutter (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
Einfach Klasse! (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)

TV pořady

1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace