foto

Peter Rühring

  • nar. 10.7.1942 (76 let)
    Brémy, Bremen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
2012 Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
2011 Carl a Bertha (TV film)
2010 Nalezená pravda (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
Tatort - Vermisst (TV film)
2008 Ein starker Abgang (TV film)
Místo činu: Smrt mezi zahrádkáři (TV film)
2007 Chicken mexicaine
2006 Bullenbraut 2 - Der Tod hat 17 Karat, Die (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Hexenküsse (TV film)
2004 Místo činu: Kolín - Odinova pomsta (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
2003 Laboratoř - Nový začátek (TV film)
Zwei Tage Hoffnung - Der Aufstand vom 17. Juni 1953 (TV film)
2002 Baader
Der Morgen nach dem Tod (TV film)
Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Zweikampf (TV film)
2001 Ein Yeti zum Verlieben (TV film)
Jenny & Co. (TV film)
Nezlomný
Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Das Alibi (TV film)
Manila
T.E.A.M. Berlin - Der Verrat (TV film)
1999 Bittere Unschuld (TV film)
Deine besten Jahre (TV film)
Jezero smrti (TV film)
Nic než pravdu
Woyzeck (TV film)
1998 T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
Ufos über Waterlow (TV film)
1997 Bandits
Der Todesbus (TV film)
Sterben ist gesünder
1996 Anglický pacient
Workaholic
1995 Místo činu - Krvavý asfalt (TV film)
Riziko smrti (TV film)
1990 Hammermörder, Der (TV film)
1988 Land der Väter, Land der Söhne
1985 Krieg meines Vaters, Der

TV seriály

2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Die Doppelgängerin (S01E05)
2007 2030 - Aufstand der Alten (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Spřízněni volbou (S02E11)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Malování s Vincentem (S09E04)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Schöner Tod (S02E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace