foto

Anton Fabian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Malá ríša
Mohyla
2017 Pátá loď
2012 Až do města Aš

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Vražda na objednávku (S02E24)
Štvanice (S02E20)
2017 Specialisté (TV seriál)
Past (S02E12)
Smrtící hra (S02E11)
Poslední sbohem (S01E04)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Dobrí a zlí (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Dobrí a zlí (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace