foto

John Updike

  • nar. 18.3.1932
    Shillington, Pennsylvania, USA
  • zem. 27.1.2009 (76 let)
    Beverly Farms, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2002 Eastwick (TV film) - kniha
1992 The Witches of Eastwick (TV film) - kniha
1989 Právě volal tvůj milenec (TV film) - povídka
1987 Gyere hozzám feleségül (TV film) - kniha
Čarodějky z Eastwicku - kniha
1979 Too Far to Go (TV film) - kniha
1970 Rabbit, Run - kniha

TV seriály

2010 Městečko Eastwick (TV seriál) - kniha
Pampered and Tampered (E13) - kniha
Red Bath and Beyond (E12) - kniha
2009 Městečko Eastwick (TV seriál) - kniha
Magic Snow and Creepy Gene (E11) - kniha
Tea and Psychopathy (E10) - kniha
Tasers and Mind Erasers (E09) - kniha
další epizody (11)
1981 American Playhouse (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 A & P
1974 Music School, The (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Simpsonovi (TV seriál)
Napravení šíleného klauna (S12E03)

Dokumentární

1999 Century: America's Time, The (TV seriál)
1991 Doris Day: A Sentimental Journey (TV film)

Host

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky