foto

John Updike

  • nar. 18.3.1932
    Shillington, Pennsylvania, USA
  • zem. 27.1.2009 (76 let)
    Beverly Farms, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2002 Eastwick (TV film) - kniha
1992 Witches of Eastwick, The (TV film) - kniha
1989 Právě volal tvůj milenec (TV film) - povídka
1987 Gyere hozzám feleségül (TV film) - kniha
Čarodějky z Eastwicku - kniha
1979 Too Far to Go (TV film) - kniha
1970 Rabbit, Run - kniha

TV seriály

2009 Městečko Eastwick (TV seriál) - kniha
1981 American Playhouse (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 A & P
1974 Music School, The (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Simpsonovi (TV seriál)
Napravení šíleného klauna (S12E03)

Dokumentární

1999 Century: America's Time, The (TV seriál)
1991 Doris Day: A Sentimental Journey (TV film)

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace