foto

Matej Marušín

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Trhlina (2019)

    - Matej Marušin (Igor) si počas natáčania filmu zlomil nohu a ten deň nakrúcania musel zrušiť. Päť týždňov mal nohu zlomenú a bolo dosť náročné, aby to zvládol so sadrou. Vo filme to nie je vidieť, nakoľko mal nohu zamaskovanú ako zdravú. (Raccoon.city)

  • Trhlina (2019)

    - Predstaviteľ hlavnej postavy Igora Matej Marušin knihu Trhlina pred kastingom nečítal a ani nepoznal. (Raccoon.city)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trhlina
2018 Důvěrný nepřítel
2015 Sedmero krkavců
2013 Coulorophobia (studentský film)

TV seriály

2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)

Dokumentární

2015 True Štúr

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky