foto

Jonathan Sanger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1995 Hajzl (TV film)
1992 Just My Imagination (TV film)
Posedlá (TV film)
1991 Šance pro život (TV film)
1990 Děti nevěsty (TV film)
1989 Peacemaker
1985 Krycí jméno: Smaragd

TV seriály

1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Variations On Relations (S02E19)
1990 Flash (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Vanilkové nebe
1993 Love Matters (TV film)
1986 Malý navigátor
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace