foto

Hans Fallada

  • nar. 21.7.1893
    Greifswald, Meklenbursko-Přední Pomořansko, Německá říše
  • zem. 5.2.1947 (53 let)
    Berlin-Niederschönhausen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Jeder stirbt für sich allein - kniha
2004 I ve smrti sami (TV film) - kniha
1995 Der Trinker (TV film) - kniha
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film) - kniha
1985 Geschichte vom goldenen Taler, Die - kniha
1981 Ubohý pan Kufalt (TV film) - kniha
1976 I ve smrti sami - kniha
1973 Kleiner Mann - was nun? (TV film) - kniha
1967 Der Trinker (TV film) - kniha
Kleiner Mann - was nun? (TV film) - kniha
1962 Jeder stirbt für sich allein (TV film) - kniha
1942 Zdědili jsme zámek - kniha
1938 Altes Herz geht auf die Reise - kniha
1934 Občánku, co teď? - kniha
1933 Občánku, co teď? - kniha

TV seriály

1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál) - kniha
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál) - kniha
1970 I ve smrti sami (TV seriál) - kniha
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace