foto

Claudio Fava

  • nar. 15.4.1957 (63 let)
    Catania, Sicílie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Duisburg - Linea di Sangue (TV film)
Mario Francese (TV film)
2014 L'assalto (TV film)
Non è mai troppo tardi (TV film)
2009 Enrico Mattei - L'uomo che guardava il futuro (TV film)
2000 Sto kroků

TV seriály

2013 Il clan dei camorristi (TV seriál)
2007 Il capo dei capi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky