foto

Jonathan Scarfe

  • nar. 16.12.1975 (44 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Where We Disappear
2018 Equalizer 2
2017 Christmas Solo (TV film)
2016 Dater's Handbook (TV film)
2015 Angel of Christmas (TV film)
Láska v éteru (TV film)
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2011 Hallelujah (TV film)
2010 Matadors (TV film)
One Angry Juror (TV film)
Radio Free Albemuth
2009 Skryté zločiny (TV film)
2008 Zmije útočí (TV film)
2007 Básník války
Nora Roberts: Lesní jezírko (TV film)
2006 Cesta k vítězství (TV film)
Pavučina lží (TV film)
Činy a sláva 3: Rozdělení
2005 Činy a sláva 2
2004 Klinika (TV film)
Zrazení Krista (TV film)
Činy a sláva
2003 Mafia Doctor (TV film)
Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)
Bay of Love and Sorrows, The
Nakládačka 2: Zpátky na led
Sniper
2000 Blood Money (TV film)
Code Name Phoenix (TV film)
1999 Crosswalk
Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
The Wrong Girl (TV film)
1998 Boogie Boy
Bílé lži (TV film)
Short for Nothing
Soumrak
The Lesser Evil
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
Mámin vrah (TV film)
1996 Morrisonovy vraždy (TV film)
Nevinná smrt
1994 TekWar: TekLab (TV film)

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Prophet (E06)
The 100 (TV seriál)
Welcome to Bardo (S07E05)
2019 Van Helsing (TV seriál)
The Beholder (S04E13)
Three Pages (S04E12)
All Apologies (S04E11)
další epizody (9)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Rituál narození (S03E13)
Ježíšovská póza (S03E12)
Byl jsem pryč (S03E11)
další epizody (10)
2017 Doubt (TV seriál)
Finally (E10)
Van Helsing (TV seriál)
Crooked Falls (S02E12)
Nic než pravdu (S02E11)
Pár bází (S02E10)
další epizody (12)
Bosch (TV seriál)
Mořští králové (S03E10)
2016 Van Helsing (TV seriál)
Začíná to (S01E13)
Přichází (S01E12)
Naposledy (S01E11)
další epizody (13)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Homecoming (S01E10)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Bleeding Kansas (S04E11)
Return to Hell (S04E10)
Two Trains (S04E09)
další epizody (5)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
Šifra (S01E04)
další epizody (6)
Grimm (TV seriál)
The Good Shepherd (S02E05)
Private Practice (TV seriál)
You Break My Heart (S05E15)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Collateral Damage (S03E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pro pocit bezpečí (S07E22)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pravda (S07E15)
2007 Conspiracy (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Konec světa (S05E07)
2006 První prezidentka (TV seriál)
State of the Unions (E13)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie zodpovědnosti (S01E05)
Na Západ (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Liberálně (S01E10)
Lžeme si (S01E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nezákonně (S03E05)
2003 Atwood Stories, The (TV seriál)
2002 Philly (TV seriál)
There's No Business Like No Business (E17)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Kapitulace (S07E12)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Gettysburg (S06E17)
1998 Pohotovost (TV seriál)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
Krvavá lapálie (S04E17)
Strážcem bratra svého (S04E16)
další epizody (5)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Řádně a poctivě (S02E08)
1993 Family Passions (TV seriál)
Madison (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Speak

TV seriály

2019 The I-Land (TV seriál)
Van Helsing (TV seriál)
Metamorphosis (S04E07)
Broken Promises (S04E04)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Pokřivené kroky (S03E08)
Velká neznámá (S03E02)
Čerstvé úponky (S03E01)