foto

Jonathan Scarfe

  • nar. 16.12.1975 (42 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Equalizer 2
2017 Christmas Solo (TV film)
2016 Dater's Handbook (TV film)
2015 Angel of Christmas (TV film)
Láska v éteru (TV film)
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2011 Hallelujah (TV film)
2010 Matadors (TV film)
One Angry Juror (TV film)
Radio Free Albemuth
2009 Skryté zločiny (TV film)
2008 Zmije útočí (TV film)
2007 Básník války
Nora Roberts: Lesní jezírko (TV film)
2006 Cesta k vítězství (TV film)
Činy a sláva 3: Rozdělení
Pavučina lží (TV film)
2005 Činy a sláva 2
2004 Činy a sláva
Klinika (TV film)
Zrazení Krista (TV film)
2003 Mafia Doctor (TV film)
Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2002 Bay of Love and Sorrows, The
Slap Shot 2: Breaking the Ice
Sniper
100 dní v džungli (TV film)
2000 Blood Money (TV film)
Code Name Phoenix (TV film)
1999 Crosswalk
Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
Wrong Girl, The (TV film)
1998 Bílé lži (TV film)
Boogie Boy
Lesser Evil, The
Short for Nothing
Soumrak
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
Mámin vrah (TV film)
1996 Morrisonovy vraždy (TV film)
Nevinná smrt
1994 TekWar: TekLab (TV film)

TV seriály

2018 Van Helsing (TV seriál)
Black Days (S02E13)
2017 Doubt (TV seriál)
Finally (E10)
Van Helsing (TV seriál)
Crooked Falls (S02E12)
Be True (S02E11)
Base Pair (S02E10)
další epizody (12)
Bosch (TV seriál)
The Sea King (S03E10)
2016 Van Helsing (TV seriál)
It Begins (S01E13)
He's Coming (S01E12)
Last Time (S01E11)
další epizody (13)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Homecoming (S01E10)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Bleeding Kansas (S04E11)
Return to Hell (S04E10)
Two Trains (S04E09)
další epizody (5)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
Šifra (S01E04)
další epizody (6)
Grimm (TV seriál)
The Good Shepherd (S02E05)
Private Practice (TV seriál)
You Break My Heart (S05E15)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Pro pocit bezpečí (S07E22)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Conspiracy (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Konec světa (S05E07)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie zodpovědnosti (S01E05)
Na Západ (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nezákonně (S03E05)
2003 Atwood Stories, The (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
Krvavá lapálie (S04E17)
Strážcem bratra svého (S04E16)
další epizody (5)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)
Madison (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Speak
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace