foto

Suso Cecchi D'Amico

  • nar. 21.7.1914
    Řím, Itálie
  • zem. 31.7.2010 (96 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Růže pouště
2005 Raul - Diritto di uccidere
2000 Nebe padá
1999 Špinavé šaty
1998 Stanza dello scirocco, La
1995 Facciamo paradiso
1994 Drazí, zatracení přátelé
1993 Fine è nota, La
1992 Parenti serpenti
1991 Rossini! Rossini!
1990 Male oscuro, Il
1989 David e David (TV film)
Moglie ingenua e il marito malato, La (TV film)
1988 Stradivari
1987 I picari
Obyčejné nehody
1986 Caravaggio
Jen aby to byla holčička
Příběh (TV film)
1985 Dva životy Matii Pascala
Zloději po dvaceti letech
1984 Bertoldo, Bertoldino e... Cacasenno
Cuore (TV film)
1983 Mots pour le dire, Les
1980 Dimmi che fai tutto per me
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
1976 Caro Michele
Nevinný
1975 Prete, fai un miracolo
1974 Amore amaro
Rodinný portrét
1973 Amore e ginnastica
Ludvík Bavorský
1972 Bratr Slunce, sestra Luna
Figli chiedono perché, I
Il diavolo nel cervello
Panáček ze dřeva
1971 Mortadela
1970 Metello
1969 Infanzia, vocazione e prime esperienze di Giacomo Casanova, veneziano
Nevím o ní nic
1968 Uomo, l'orgoglio, la vendetta, L'
1967 Cizinec
Zkrocení zlé ženy
1966 Já, já, já ... a ti druzí
Královny
Spara forte, piů forte, non capisco
1965 Casanova '70
Hvězdy Velkého vozu
1964 Indifferenti, Gli
1963 Gepard
1962 Boccaccio '70
Čtyři pravdy
1961 Il relitto
Nejlepší nepřítel
Salvatore Giuliano
1960 Contessa azzurra, La
It Started in Naples
Noc plná překvapení
Rocco a jeho bratři
1959 Bouřlivé léto
Pleťáci
1958 La sfida
Nella città l'inferno
Zmýlená neplatí
1957 Manželé ve městě
Natálie
1956 Finestra sul Luna Park, La
Kean
Štěstí být ženou
1955 Přítelkyně
1954 Allegro squadrone
Cento anni d'amore
Graziella
Naše časy
Proibito
Škoda, žes taková potvora
Vášeň
1953 Dáma bez kamélií
Febbre di vivere
Siamo donne
Sole negli occhi, Il
1952 Altri tempi - Zibaldone n. 1
Dobrý den, slone!
Les Chemises rouges
Mondo le condanna, Il
Nejkrásnější
Processo alla città
1951 Zázrak v Miláně
1950 È più facile che un cammello...
È primavera...
Patto col diavolo
Prima comunione
Romanzo d'amore
1949 Au-delà des grilles
Cielo sulla palude
Fabiola
1948 Proibito rubare
Zloději kol
1947 Delitto di Giovanni Episcopo, Il
Onorevole Angelina, L'
Žít v míru
1946 Můj syn profesor
Roma città libera

TV seriály

2000 Come quando fuori piove (TV seriál)
1982 Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál)
1972 Avventure di Pinocchio, Le (TV seriál)

Dokumentární

1999 Amico magico: il maestro Nino Rota, Un
Mio viaggio in Italia, Il (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace