foto

Helle Ryslinge

  • nar. 10.1.1944 (76 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Halalabad Blues
1994 Carlo & Ester
1990 Sirup
1986 Flamberede hjerter
1983 Koks i kulissen

Dokumentární

2006 Nandini
2003 Larger Than Life

Režijní filmografie

Filmy

2002 Halalabad Blues
1994 Carlo & Ester
1990 Sirup
1986 Flamberede hjerter

Dokumentární

2006 Nandini
2003 Larger Than Life

Skladatelská filmografie

Filmy

1983 Koks i kulissen
1981 Kniven i hjertet
1974 Blomster til Mona (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2006 Nandini
2003 Larger Than Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky