foto

Ernst-Georg Schwill

  • nar. 30.3.1939 (81 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Anfängerin
2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
Das letzte Abteil
2015 Die Krone von Arkus
2013 Tatort - Machtlos (TV film)
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Sushi in Suhl
Tatort - Alles hat seinen Preis (TV film)
Tatort - Dinge, die noch zu tun sind (TV film)
Věž (TV film)
2011 Fragmente (studentský film)
Tatort - Edel sei der Mensch und Gesund (TV film)
Tatort - Mauerpark (TV film)
2010 Blackout (TV film)
Das Geheimnis in Siebenbürgen (TV film)
Tatort - Die Unmöglichkeit, sich den Tod vorzustellen (TV film)
Tatort - Hitchcock und Frau Wernicke (TV film)
2009 Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Männersache
Tatort - Oben und Unten (TV film)
Tatort - Schweinegeld (TV film)
2008 Popelkou na jednu noc (TV film)
Tatort - Blinder Glaube (TV film)
Tatort - Tod einer Heuschrecke (TV film)
2007 Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
Tatort - Schleichendes Gift (TV film)
Wie angelt man sich seine Chefin (TV film)
2006 Niemand liebt Dich so wie ich
Tatort - Kunstfehler (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2005 Tatort - Leiden wie ein Tier (TV film)
Tatort - Todesbrücke (TV film)
2004 Mýlit se je sexy (TV film)
Tatort - Der vierte Mann (TV film)
Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
2003 Alles Samba (TV film)
Good bye, Lenin!
Místo činu - Červená karkulka (TV film)
Podivné zahrady
Tage des Sturms (TV film)
Tatort - Die Liebe und ihr Preis (TV film)
Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
Tatort - Rosenholz (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Místo činu: Berlín - Jubilejní výprodej (TV film)
Místo činu: Berlín - Okno (TV film)
Místo činu: Berlín - Špičková čokoláda (TV film)
Vaya con Dios
Zeit der Rache (TV film)
2001 Místo činu: Berlín - Berlínský medvídek (TV film)
Místo činu: Berlín - Náhoda (TV film)
Tatort - Tot bist du! (TV film)
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
1999 Tatort - Dagoberts Enkel (TV film)
1998 Ufos über Waterlow (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Tausch (TV film)
Raus aus der Haut (TV film)
1996 Ein Biest mit Silberblick (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1993 Anna - annA
Mord danach, Ein (TV film)
1992 Banale Tage
Kinderspiele
1991 Tatort - Blutwurstwalzer (TV film)
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Bahnhof für Robert (TV film)
König Phantasios (TV film)
Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
1988 An allem ist Matuschke schuld (TV film)
Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Haushaltsauflösung (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Rapunzel oder Der Zauber der Tränen (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1984 Der Angler auf dem Dach (TV film)
Těžká léta 1/2 (TV film)
1982 Der blaue Oskar (TV film)
1979 Pinselheinrich (TV film)
Zugvogel am Sund
1978 Ich bin nicht meine Tante (TV film)
Jugendweihe (TV film)
Zwerg Nase (TV film)
1977 O čertovi a třech zlatých vlasech
1976 Adam und Eva und kein Ende (TV film)
Cesta do nicoty (TV film)
Was kostet Martin die Welt? (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen (TV film)
Černý mlynář (TV film)
1974 Ich war in Honolulu - wetten? (TV film)
1973 Bitte, recht freundlich! (TV film)
Der Troll und der Musikant (TV film)
Reizende Ferien (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
Kretschinskis Hochzeit (TV film)
1970 Im Spannungsfeld
Moje nultá hodina
Tscheljuskin (TV film)
1969 Sehnsucht nach Sabine (TV film)
1968 Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
Rosen (TV film)
1967 Die Fahne von Kriwoj Rog
Geschichten jener Nacht
Kaule
Schönes Weekend, Mister Bennett! (TV film)
Svatební noc v dešti
1966 Atze (TV film)
Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
Truthahn-Story (TV film)
Výlet na Sundevit
1965 Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
1964 Rote Rosen für mich (TV film)
1962 Die aus der 12b
Rotkäppchen
1960 Pět nábojnic
Silvesterpunsch
1959 Sie nannten ihn Amigo
1957 Berlín - rozdělené město
1956 Berlínská romance
1954 Poplach v cirkuse

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Der kalte Tod (E02)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Horrorhaus (S16E12)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Goldener Herbst (S12E23)
2012 Götter wie wir (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Verurteilten (S12E01)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aysha (S09E07)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Überraschende Begegnung (S02E21)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Noch nicht zu spät (S11E18)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Dunkle Schatten (E32)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
2003 Die Drei vom Buschweg (TV seriál)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Unfall mit Folgen (S04E07)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Abraxox (S04E04)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1995 Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1993 Motzki (TV seriál)
1992 Die Gespenster von Flatterfels (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
Ideen müsste man haben (E07)
Kalle wird’s schon machen (E06)
Umwege (E05)
další epizody (6)
Von Fall zu Fall (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wegen Todesfall geschlossen (E128)
1988 Bei Neuhaus zu Haus (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Rosi chybí (E122)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Kiezgeschichten (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Für Elise (E117)
Getrennte Wege (E115)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Schuldkonto (E109)
Pavel (E106)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
In Kost und Logis (E68)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1973 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nachteinkäufe (E30)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Zollfahndung (TV seriál)
1968 Rudí horolezci (TV seriál)
Štít a meč (TV seriál)
1967 Geheimcode B 13 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Meine Schwester (E07)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Am Mozartplatz (E05)
Der Rosenkavalier (E03)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky