foto

Hitoši Óne

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Sunny: Cujoi kimoči cujoi ai
2017 Okuda Tamio ni naritai boy to deau otoko subete kuruwaseru girl
2016 Scoop!
2015 Bakuman.
2013 Koi no uzu
2012 Yukemuri Sniper: Oshôgatsu Special 2012 (TV film)
2011 Moteki

TV seriály

2017 Hello Harinezumi (TV seriál)
2014 Reverse Edge: Ókawabata tanteiša (TV seriál)
2013 Mahoro ekimae bangaichi (TV seriál)
2010 Moteki (TV seriál)
2008 Šúkan Maki Jóko (TV seriál)
2006 Akihabara@Deep (TV seriál)
Lion Maru G (TV seriál)
2004 Vanpaia hosuto (TV seriál)
2001 Saotome Typhoon (TV seriál)
2000 Trick (TV seriál)
1999 Psychometrer Eiji 2 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Sunny: Cujoi kimoči cujoi ai
2017 Okuda Tamio ni naritai boy to deau otoko subete kuruwaseru girl
Učiage hanabi, šita kara miru ka? Joko kara miru ka?
2016 Scoop!
2015 Bakuman.
2012 Yukemuri Sniper: Oshôgatsu Special 2012 (TV film) - původní scénář
2011 Moteki

TV seriály

2017 Hello Harinezumi (TV seriál)
2013 Mahoro ekimae bangaichi (TV seriál)
2010 Moteki (TV seriál)
2006 Lion Maru G (TV seriál) - původní scénář

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Nippon Academy šó (TV seriál)
2015 Yamada Takayuki no Tokyoto Kitaku Akabane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace