foto

Werner Schwuchow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Nur der Sieg zählt (TV film)
1994 Ein Letzter Wille (TV film)
1993 Schulz & Schulz IV - Neue Welten – alte Lasten (TV film)
Schulz & Schulz V - Fünf vor zwölf (TV film)
1992 Brocken, Der
Schulz & Schulz III- Wechselspiele (TV film)
1991 Schulz & Schulz II - Aller Anfang ist schwer (TV film)
Tod kam als Freund, Der (TV film)
1990 Tatort - Zeitzünder (TV film)
1989 Schulz & Schulz (TV film)
1986 Der Sommer des Samurai
1984 Místo činu - Vila na předměstí (TV film)
1983 Im Zeichen des Kreuzes (TV film)
1982 Místo činu - Neviditelný protivník (TV film)
Místo činu - Plyšová zvířátka (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Unser Land (TV film)
1980 Tatort - Der gelbe Unterrock (TV film)
1977 Die Konsequenz
Smrt je mým řemeslem
1976 Ilse ist weg, Die (TV film)
1972 Zur schönen Aussicht (TV film)
1962 Alle Macht der Erde (TV film)
1961 Amphitryon (TV film)
1960 Tréma

TV seriály

1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
Harry & Sunny (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
1983 Köberle kommt (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Marija (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky