foto

Barbora Palčíková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anděl Páně 2
2014 Ako biele slony (studentský film)
2013 Perný deň na Mlynoch (studentský film)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Vražda naslepo (E04)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)

Dokumentární

2017 Slovensko Advent 2017 (koncert)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace