foto

Rocco Papaleo

  • nar. 16.8.1958 (60 let)
    Lauria, PZ, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bob & Marys
Tu mi nascondi qualcosa
2017 Il Premio
Místo splněných přání
2016 Che vuoi che sia
My Italy
Uši
Vlna za vlnou
2015 Il nome del figlio
2014 Confusi e felici
La buca
La scuola più bella del mondo
Un boss in salotto
2013 Una piccola impresa meridionale
2012 Nečekaná hvězda
Pinocchio
Viva l'Italia
2011 Che bella giornata
Finalmente la felicità
Společnice v lásce
2010 Basilicata křížem krážem
Due vite per caso
2009 Cado dalle nubi
Io e Marilyn
2008 All Human Rights for All
Amore non basta, L'
Mejor que nunca
2007 Non c'è più niente da fare
Una moglie bellissima
2006 Commediasexi
Non prendere impegni stasera
2005 Ti amo in tutte le lingue del mondo
2004 Che ne sarà di noi
2003 Paradiso all'improvviso, Il
Pranzo della domenica, Il
2002 Cuore di donna (TV film)
Il trasformista
Volesse il cielo
2000 Mezi nebem a zemí - Páter Pio (TV film)
Vola Sciusciù (TV film)
1999 Bomba, La
Voglio stare sotto al letto
1998 Del perduto amore
Prázdniny s Violou
1997 Cinque giorni di tempesta
Finalmente soli
1996 Barbiere di Rio, Il
Cresceranno i carciofi a Mimongo
Ferie d'agosto
I virtuali
Intolerance
Senza parole
1995 Laureati, I
1994 Con gli occhi chiusi
Senza pelle
1990 Male oscuro, Il

TV seriály

2008 Tigri di carta (TV seriál)
2006 Cri, Le (TV seriál)
2004 Cuore contro cuore (TV seriál)
1999 Giornalisti (TV seriál)
1992 Quelli della speciale (TV seriál)
1989 Classe di ferro (TV seriál)

Dokumentární

2014 Enrico Lucherini: Ne ho fatte di tutti i colori

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace