foto

Kateřina Bláhová

  • nar. 22.1.1996 (23 let)
    Plzeň, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kateřina Bláhová se narodila 22.1.1996 v Plzni. Když byla dítě, hrála v malém divadle v Plzni, její první zkušeností před diváky byla hra O Pěti Princeznách. Po ukončení studia na základní škole se rozhodla studovat ekologii, ráda by pokračovala ve studiu na DAMU. První krůčky v televizi absolvovala v roce 2008, kdy si zahrála v Ordinaci v růžové zahradě. Zahrála si v divadelním představení Střihoruký Edward v divadle v Praze a dalších. Hrála již v mnoha pořadech, reklamách, TV seriálech a filmech např. Špačkovi v síti času, Modrý tygr. Od září 2012 ji můžeme spatřit v seriálu VYPRÁVĚJ - role Jarmila Krucká. Od května 2013 ji můžeme vidět v jedné z hlavních rolí v novém seriálu pro Českou televizi Mazalové. Ve volném čase ráda jezdí na koni, závodně lyžuje, ráda si čte, chodí na procházky.

slon2211

Herecká filmografie

Filmy

2017 Přes druhý břeh (studentský film)
2012 Modrý tygr

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
2014 Mazalové (TV seriál)
Děd Vševěd (S01E14)
Třináctá komnata (S01E13)
Kontrola shora (S01E12)
další epizody (14)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Šmejdi znovu na scéně (S03E27)
Konce a začátky a nečestné prostředky (S03E20)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Strach (S05E17)
Esemesky (S05E15)
Milénium (S05E12)
další epizody (6)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Havel na Hrad! (S04E10)
Jakešův projev (S04E05)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2009 Zázraky přírody (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace