foto

Tauno Sorvisto

  • nar. 1.1.1916
    Ylivieska, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 12.6.1979 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Valmistumisen aika (TV film)
1977 Pakolaiset (TV film)
1971 Raamit (TV film)
1968 Ruusubaletti (TV film)
1962 Puutarhuri Pohjantähti (TV film)
1950 Tanssi yli hautojen
Tapahtui kaukana

TV seriály

1975 Siunattu hulluus (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 Elä sinä immeine hättäele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky