foto

Angelo Tiffe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 As Night Comes
2007 Stand Up
2004 Collateral
Jeho fotr, to je lotr!
2003 Naked Hotel (TV film)
2001 Taková rodinná romance
1998 Dennis postrach okolí znovu zasahuje
Hrozny hněvu
1995 Texas Payback
1994 3 Nindžové - Protiúder
Meč cti
1993 Nepravdivý příběh (TV film)
1992 Naplánovaná vražda
Poslední jezdci
Téměř těhotná
Vražda bez motivu (TV film)
1991 Star Trek VI: Neobjevená země
1990 A Země udeřila (TV film)
Impuls
Vital Signs
1989 Policejní akademie 6: Město v obležení
1988 Honba za xenomorfem (TV film)
Zátah II.
1985 Brass (TV film)

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zaplať a hraj (S14E09)
2012 Skandál (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Legacy (S04E05)
2011 Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
2010 Obhájci (TV seriál)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Operace k narozeninám (S06E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zpátky v čase (S08E01)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Podraz (S11E10)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Ztraceno a spoutáno (S04E12)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Two Cathedrals (S02E22)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Shasta McNasty (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Maškaráda (S05E05)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Nap (S08E18)
1996 Faculty, The (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Open House (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Fear and Loathing with Russell Buckins (S02E12)
Just the Ten of Us (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace