foto

Kathrin Middleton

  • nar. 17.4.1959 (60 let)
    Neapol, Kampánie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 I Love You Phillip Morris
2008 The Last Word
2002 Black Hole
Dokonalá past
2000 Po čem ženy touží
1996 Riot
Společenství spravedlných
1995 Do krajnosti
Hologram Man
Kniha pohádek
Noc muže na útěku
Čtvrťák a Pepř
1994 Nulová tolerance
1992 Poslední jezdci
Poslední srážka
1990 Night of the Wilding
Spirits
1989 Zajatkyně krutosti

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Sanctuary (S02E12)
2012 Dexter (TV seriál)
Ty jsi...? (S07E01)
2007 Dexter (TV seriál)
Průhledný (S02E04)
2006 Dexter (TV seriál)
Táta to ví nejlíp (S01E09)
Pomocná ruka (S01E04)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
A Change is Gonna Come (S06E07)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Separation of Powers (S05E07)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Stav mysli (S07E10)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky