foto

Anna Jakab Rakovská

  • nar. Prešov, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Na prach
Stand Up
2019 Nauč ma Čardáš (studentský film)
2018 Tlumočník
2017 Špína
2014 Almost There (studentský film)
2013 Nedolapiteľní (studentský film)

TV seriály

2020 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Pátek třináctého (E23)
Offline (E22)
Východniarske divadlo (E21)
další epizody (15)
2019 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Ježiško existuje? (E08)
Super appka (E07)
Brigáda vs. svadba (E06)
další epizody (8)
Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (13)
2018 Jsem máma (TV seriál)
Oteckovia (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)

Dokumentární

2019 Zrod divadla: Komúna (TV film)

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 U vás doma (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce