foto

Anna Jakab Rakovská

  • nar. Prešov, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stand Up
2018 Tlumočník
Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Špína
2014 Almost There (studentský film)
2013 Nedolapiteľní (studentský film)

TV seriály

2019 Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (13)
2018 Jsem máma (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace