foto

Anna Rakovská

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tlumočník
Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Špína
2014 Almost There (studentský film)
2013 Nedolapiteľní (studentský film)

TV seriály

2018 Jsem máma (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace