foto

Denisa Buranová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Ostrým nožom
2017 Pátá loď
2015 Postup (studentský film)
Záhradníci
2014 Slovensko 2.0
2012 Momo (studentský film)
2011 Bódhisattva v Petržalke (studentský film)
Stratené deti (studentský film)
2009 Tri týdny svobody (studentský film)

Dokumentární

2017 Budujeme Slovensko (TV seriál)
Zimný prístav v Bratislave (E05)
Tabačka v Smolníku (E03)
Obuvnícke závody v Partizánskom (E02)
další epizody (4)
2016 Zatopené
2015 Herec: Ivan Mistrík (TV film)
2014 Vrbovský veter
2013 Homo Video (studentský film)
Odchod na korze (studentský film)
Prvá (TV seriál)

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Pátá loď
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace