foto

Mary Bartalos

  • nar. 22.6.1994 (25 let)
    Čajkov, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na střeše
Trhlina
2018 Backstage
2016 U štrbavého slona
2015 Balada o Šimonovi a Tereze (studentský film)
2014 Vox Populi (studentský film)
2013 Stela (studentský film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výstřel (E11)
Závody se smrtí (E10)
Rodokmen (E09)
další epizody (6)
Oteckovia (TV seriál)
Episode 33 (S02E33)
Episode 27 (S01E27)
Episode 26 (S01E26)
další epizody (15)
2015 Kukučka (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Školský kabinet (S02E06)
2008 Panelák (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Šťastné a veselé Vianoce s Markízou (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)

Fanoušci tvůrce