foto

Jakub Frydrych

  • nar. 22.1.2006 (12 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jakub Frydrich se narodil 22. ledna 1996 v Praze. Od malička se věnuje herectví, jako komparz hrál v několika filmech a hlavní role zatím dostal jen ve studentských filmech. Divákům je známý ze seriálu Borgia, kde hraje postavu Govanniho a ze seriálu Sanitka 2, kde hrál kluka, kterému zkolabovala maminka. V příštím roce Jakuba čeká natáčení filmu Zemřít šťastný, kde si zahraje kluka na vozíku, který bude inspirací pro hlavního hrdinu. Kromě hraní před kamerou se Jakub věnuje také divadlu.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zemřít šťastný
2018 Bratři (studentský film)
Patrik
2016 Soukromé lekce (studentský film)
2015 David
Dítě číslo 44
2014 Rakvičky a věnečky (studentský film)
2010 Přežít svůj život

TV seriály

2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)

Dokumentární

2009 Přešít svůj sen (Orálne variácie na sen/film Jana Švankmajera)

Hudební videoklipy

2014 Pavel Callta: Zrzka (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace