foto

Jana Kvantiková

  • nar. Žilina, Slovensko

Biografie

Talent slovenského filmu a divadla, rodačka ze Žiliny. Během studií na bratislavské konzervatoři poprvé stanula na jevišti, na Nové Scéně, i před kamerou – v krátkometrážním filmu studentů filmové fakulty VŠMU Kopce jako bílí sloni (2012) a později v krátkometrážním komiksovém filmu Orfeova píseň (2013). Vedle herectví se věnuje i vlastní tvorbě, píše poezii ve volném verši.

(Bioscop)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fašiangy
Šarlatán
2017 Špunti na vodě
2013 Orfeova pieseň (studentský film)

TV seriály

2020 Slovania (TV seriál)
Červené pásky (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Autoškola (TV seriál)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výstřel (E11)
Semafor (TV seriál)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dopis se záhrobí (S01E09)
Tabačka (S01E04)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Michal Hrůza - Sázava ft. Nelly Řehořová (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)