foto

Zinedine Soualem

  • nar. 17.4.1957 (61 let)
    Thiers, Puy-de-dôme, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chacun sa vie
2016 D'une pierre deux coups
J'ai tué ma femme
Le Ciel attendra
We'll see if we drown
2015 Jsem tu pro vás
2014 13ème Mois
Dehet a peří
Lži vítězů
2013 Casse-tête chinois
Pěna dní
2012 Manipulations (TV film)
Max
2011 Grève des femmes, La (TV film)
La Source des femmes
Ma part du gâteau
Nebezpečná kořist
2010 I pro lásku se zabíjí
Jména lidí
Nic k proclení
Opération Casablanca
Suite parlée - récits de souvenirs enfouis
2009 Pád vládce
Rozvody!
Tricheuse
2008 J'ai pensé à vous tous les jours (TV film)
JCVD
Paříž
Vítejte u Ch'tisů
2007 1 Journée
Chacun son cinéma
Kde se cesty kříží
Skafandr a motýl
2006 Petites révélations
Skrblík (TV film)
2005 Erasmus 2
Manželčina pomsta
Olé!
Vive la vie
2004 Ne quittez pas!
2003 10 pesos
Kontra
La Légende de Parva
Silver moumoute
Vie en gros, La (TV film)
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Ballon prisonnier, Le
Coup franc indirect
Erasmus a spol.
Kdybych byl bohatý
Maîtresse en maillot de bain, La
Má kamera a já
Satin rouge
2001 Gardienne du B, La
Imago (jours de folie)
Inch'Allah dimanche
J'ai tué Clémence Acéra
L'Ange de goudron
Ligne 208
Slečna
Voyance et manigance
2000 Banqueroute
Deuxième quinzaine de juillet
Elie annonce Semoun, la suite...
Génération cutter
Pain, Le
Pomme, la figue et l'amande, La
1999 Lila Lili
Mes amis
Možná
Pierres qui tombent du ciel, Les
Trafic d'influence
1998 Arrêt demandé
Clone, Le
Histoire naturelle
Jour de Noël, Le
Que la lumière soit !
Ramoneur des lilas, Le
Serial Lover: Vraždí z lásky
Voie est libre, La
Ça commence à bien faire! (TV film)
1997 Chantal!
Didier
Eau douce
Enquête d'audience
Je ne vois pas ce qu'on me trouve
Le Ciel est à nous
Liberté chérie
Mauvais genre
Páni, nebo kluci?
Randonneurs, Les
Silence de Rak, Le
Tenue correcte exigée
Zapovězená žena
1996 Caméléone
Chacun cherche son chat
Hara-Kiri
Le Rocher d'Acapulco
Líbánky v pěti (TV film)
Rodinný průvan
À cloche pied
Échappée belle, L'
1995 Daisy et Mona
Fast
Jour et la nuit, Le
Les Apprentis
Nenávist
Sept ans et demi de réflexion
1994 Poisson rouge
Rizika mládí
1993 Les gens normaux n'ont rien d'exceptionnel
Un'anima divisa in due
1992 Jeden za všechny
1989 Ce qui me meut
Nuit miraculeuse, La (TV film)
1983 Hanna K.
La bête noire

TV seriály

2016 Chefs (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Chefs (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Dix pour cent (TV seriál)
Julie et Joey (S01E05)
Nathalie et Laura (S01E03)
2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah z parkoviště (S05E03)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)

Dokumentární

1995 Lumière & spol.

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2000 Vie privée, vie publique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace