foto

Hans Rosenfeldt

  • nar. 13.7.1964 (55 let)
    Borås, Älvsborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Järnvägshotellet (TV film)
2000 Hassel - Förgörarna
1997 Reine & Mimmi i fjällen!

TV seriály

2018 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2014 The Bridge (TV seriál) - původní scénář
Jubilex (S02E13) - původní scénář
Quetzalcoatl (S02E12) - původní scénář
Beholder (S02E11) - původní scénář
další epizody (13)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 The Bridge (TV seriál) - původní scénář
The Crazy Place (S01E13) - původní scénář
All About Eva (S01E12) - původní scénář
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11) - původní scénář
další epizody (13)
Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Tredje fallet (S02E01)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2009 183 dagar (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Hämnden (S02E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 En riktig jul (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
2001 Kaspar i Nudådalen (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 Reuter & Skoog (TV seriál)
Sjätte dagen (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv
1988 Strul

TV seriály

2007 En riktig jul (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nordic Noir

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Tredje fallet (S02E01)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2013 Den fördömde (TV seriál) - kniha
Fjärde fallet (S02E02) - kniha
Tredje fallet (S02E01) - kniha
2010 Den fördömde (TV seriál) - kniha
Episode 2 (S01E02) - kniha
Episode 1 (S01E01) - kniha

Host

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace