foto

Georgi Staykov

  • nar. 10.8.1964 (56 let)
    Veliko Tarnovo, Bulharsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Knockout
2013 Code Red
2012 Incognita
2011 Irene Huss - Ve skrytu stínů (TV film)
Tysta leken
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
Knäcka
Otec mých dětí
2008 Král ping-pongu
Ulvenatten
2007 A kudy dnes
2006 Offside
2004 Návrat tanečního mistra (TV film)
2003 Raid
1991 Nezhni ubiystva
Reserwat
1989 Bez draskotina
Brachni shegi
1988 A co dál
Noshtem po pokrivite (TV film)
Vchera
1986 Te naddelyaha

TV seriály

2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Pod prikritie (TV seriál)
Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
Flickan som lekte med elden, del 1 (E03)
Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Sommerzeit (E04)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
2006 Brandvägg (TV seriál)
Cesta k vítězství (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Originalen (E06)
Förfalskningen (E05)
Silverkorset (E04)
další epizody (5)
Paragraf 9 (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Kartellen (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky