foto

Ayn Rand

  • nar. 2.2.1905
    Petrohrad, Ruské impérium
  • zem. 6.3.1982 (77 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Atlas Shrugged: Part III - kniha
2012 Atlasova vzpoura: 2. část - kniha
2011 Atlasova vzpoura: 1. část - kniha
1986 We the Living - kniha
1949 The Fountainhead - kniha
1942 Addio Kira! - kniha
Noi vivi - kniha

TV seriály

1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Ideal - divadelní hra
1949 The Fountainhead
1945 Milostné dopisy
You Came Along
1941 The Night of January 16th - divadelní hra

TV seriály

1952 Broadway Television Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1950 Lux Video Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace