foto

Sagamore Stévenin

  • nar. 9.6.1974 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
Zítra se vdávám (TV film)
2009 David Copperfield (TV film)
2008 Coco Chanel (TV film)
2007 Cages
2006 Un printemps à Paris
2005 1905 (TV film)
Bel Ami (TV film)
Tu vas rire, mais je te quitte
Écorchés
2003 Bloudění
Bête du Gévaudan, La (TV film)
Na plný plyn
2002 20, avenue Parmentier
Sueurs
2001 Lisa
1999 Cocu magnifique, Le (TV film)
Romance X
1998 Dítě džungle
1997 Cible, La
Un coup de baguette magique (TV film)
1994 Frères Gravet, Les
1992 La Révolte des enfants
1991 Podtrženo, sečteno!
1983 La couleur de l'abîme (TV film)

TV seriály

2016 Innocente (TV seriál)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Dernière danse (S04E04)
Asphyxie (S04E03)
Double peine, 2ème partie (S04E02)
další epizody (4)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Le Domaine des soeurs Meyer (S01E02)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Babylone (S03E10)
Intoxications (S03E09)
Vox populi (S03E08)
další epizody (10)
2014 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Artifices (S02E06)
Samaël (S02E05)
Dans la peau (S02E04)
další epizody (6)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Tête-à-tête avec la mort (S01E06)
Le Petit Chaperon rouge (S01E05)
Rencontres assassines (S01E04)
další epizody (6)
2002 Liberté de Marie, La (TV seriál)
1996 Nouvelle tribu, La (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)

Dokumentární

2000 Jeunes premiers d'hier et d'aujourd'hui, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace