foto

Aml Ameen

  • nar. 30.7.1985 (32 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Aml Eysan Ameen se narodil 30. července roku 1985 v Camden Townu (Anglie). Studoval herectví na škole Barbara Speake Stage School.  První role Ameena byla roku 2004, kdy si zahrál  Terryho ve filmu Bella and the Boys. Zahrál si také v několika seiálových rolích společností BBC a NBC.

Prozatím se objevil většinou v seriálech, avšak jeho herecké schopnosti můžeme spatřit i v několika filmech, jakými jsou například Shank, Komorník nebo Labyrint: Útěk. Ve svých 11 letech, se Ameen setkal na jevišti s popovým králem Michaelem Jacksonem.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dara Ju
2016 Soy Nero
The Naked Poet
2015 For Justice (TV film)
Lila & Eve
2014 Beyond the Lights
Labyrint: Útěk
2013 Evidence
Komorník
2012 Red Tails
2011 Rødt hjerte
2010 Shank
2009 Gunrush (TV film)
Second Chance
2008 Dis/Connected (TV film)
2006 Kidulthood
2004 Bella and the Boys (TV film)

TV seriály

2015 Sense8 (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
Just Turn the Wheel and the Future Changes (S01E11)
What Is Human? (S01E10)
další epizody (12)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
V ohrožení (S10E17)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace